Computer easy 124: Windows 10

Deze editie staat wederom boordevol handige tips voor het werken met je pc. Deze keer vertellen we je alles over Windows 10 en helpen je met het organiseren en doorzoeken van je foto’s. Verder laten we zien hoe je de computer weer razendsnel maakt en hoe je onbeperkt naar boeken kunt luisteren. Daarnaast hebben we de tien leukste YouTubetips voor je opgezocht en en vertellen we je hoe je afspeellijsten in Spotify maakt.

Interactieve online presentaties maken

Sway is een nieuw Officeprogramma van Microsoft voor het maken van fraaie presentaties met een mooi design. De presentatie stel je samen op basis van teksten, afbeeldingen en video’s en je slaat hem online op. Microsoft Sway is gratis te gebruiken, al heb je wel een Microsoftaccount nodig om in te loggen.

Fitnessbandjes en smartwatches

Fitnessbandjes en smartwatches worden alsmaar populairder en steeds meer fabrikanten hebben hun eigen wearables uitgebracht. In dit artikel nemen we een greep uit het enorme aanbod en laten we je een aantal interessante wearables zien.

Mailen met de nieuwe app

Een van de vernieuwingen waar je in Windows 10 zeker mee te maken krijgt, is de nieuwe mail-app. Werken met de app is niet lastig, maar je moet hem eerst goed instellen.

En verder…

Leuke en handige apps, razendsnel wifi, de functie »Voorwaardelijke opmaak« in Excel, Google Translate en pagina’s vol tips & tools.

€ 3.45

Naar de winkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *