Computer easy 125: Aan de slag met al je vakantiefoto’s

Ben je lekker op vakantie geweest, of heb je juist in eigen land genoten van de vrije tijd? De kans is groot dat je, waar je ook geweest bent, veel mooie foto’s hebt gemaakt. Bij digitale foto’s heb je natuurlijk niet meer de noodzaak om ze te laten afdrukken, maar het is toch leuk om een aandenken op papier te hebben. In dit nummer laten we zien hoe je een mooi album samenstelt met je vakantiefoto’s. En we hebben ook nog eens een leuke korting voor je geregeld wanneer je dit album bestelt bij posterXXL!

Updaten naar Windows 10

Afgelopen maand introduceerde Microsoft Windows 10. Iedereen met Windows 7 of 8 krijgt de mogelijkheid om gratis te upgraden. Maar hoe gaat dat in zijn werk? En is het wel verstandig om te doen? In dit nummer van Computer easy vind je een handleiding waarbij je stap-voor-stap ziet hoe het upgraden naar Windows 10 in zijn werk gaat.

Printers, ssd’s en monitors

In dit nummer van Computer easy is er ook weer veel aandacht voor hardware. Zo hebben we een overzicht van de 21 beste all-in-one printers onder de 300 euro. Ook geven we tips voor het instellen van je ssd (een sneller schijfstation op basis van geheugencellen) en laten we zien hoe je een nieuwe monitor goed in gebruik neemt.

Veilig je oude pc verkopen

Doe je binnenkort je oude computer weg? Het maakt niet uit of je hem verkoopt of aan de straat zet, je wilt natuurlijk dat je persoonlijke bestanden goed gewist zijn. Er staat immers veel persoonlijke informatie op je computer, zoals foto’s of belastingaanslagen. Wij leggen je uit hoe je al deze gegevens voor eens en altijd wist, zodat je de computer veilig een nieuw leven kunt geven.

En verder…

… geven we tips voor het handig gebruiken van wifi-hotspots, laten we zien hoe je apps en websites gebruikt voor het leefbaar en veilig maken van je buurt, checken we welke privacygegevens Google over jou opslaat, duiken we in de wereld van de illegale voetbalstreams, chatten we met Skype, laten we zien hoe je veilig omgaat met wachtwoorden, houden we je stuurprogramma’s tegen het licht, laten we de nieuwe browser van Microsoft zien, en nog veel meer!

€ 3.45

Naar de winkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *