c’t magazine 2015/10

Heb jij Windows 10 al? Of durf je het nog niet aan omdat bepaalde drivers wellicht niet beschikbaar zijn, je systeem niet geschikt is of omdat je bang bent je privacy te verliezen? We beschrijven de nieuwe functies, wat er niet meer inzit en welke gevolgen een upgrade voor je heeft.
En als we het toch over nieuw installeren hebben: bezit je een Android-telefoon en root je die, dan kun je het apparaat volledig naar je eigen hand zetten. Met een custom-rom heb je het wat beveiliging en updates betreft vaak zelfs beter voor elkaar – getuige het gedoe met de Stagefright-bug.

Compact- en systeemcamera’s

Nieuwe fototoestellen – van chique compact- tot krachtige systeemcamera’s – beloven steeds betere foto’s. Met praktische tips voor het fotograferen met je smartphone en spiegelreflex maak je bij elke gelegenheid de mooiste opnames.

Apple Music, Spotify e.a.

Spotify en andere muziekdiensten hebben het lang genoeg voorgedaan, nu doet Apple het eindelijk na. We testen hoe handig de muziekdienst van Apple Music is en vergelijken hem met de belangrijkste concurrenten.

WordPress of Joomla

WordPress en Joomla zijn twee bijzonder populaire contentmanagementsystemen. Welk systeem is voor jou het best geschikt en het handigst in gebruik? Wij hebben   de voor- en nadelen van de twee op een rij gezet om je te helpen kiezen.

€ 6.45

Naar de winkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *