Gezond eten 2015/09: Terug in shape

Genieten van de nazomer kan op een gezonde manier. Misschien moet je wat vaker een wijntje laten staan en wat minderen met de satésaus, maar gezond leven kan ook leuk en lekker zijn.

Strak na de zomer

Misschien toch net één croissantje te veel gegeten? En had je dat laatste ijsje toch beter kunnen laten liggen? Met Gezond eten ben je in no time weer helemaal strak na de zomer. We geven de lekkerste eiwitrijke gerechten om goed te herstellen van de meest intensieve workouts en bespreken de beste tips om snel weer in shape te komen.

Snikkend in de supermarkt

Er is weinig zo frustrerend als maar blijven eten terwijl je helemaal geen honger hebt. Eten om je emoties te verbloemen is vervelend, onnodig en vaak de veroorzaker van de extra kilo´s. Hoe ga je om met emotie-eten? Door alles in een handig overzicht op te schrijven, kom je al een heel eind. Wij helpen je een handje.

Snelle gerechten

Als de scholen weer beginnen, is er weinig tijd om elke dag uitgebreid en gezond te koken. Gelukkig hoeft een gezonde en voedzame maaltijd niet veel minuten in de keuken te kosten. De Limoenvis met groentepakketjes is bijvoorbeeld zo klaar en de Zoeteaardappel-linzensalade smaakt overheerlijk. Met een paar supersnelle en handige tips staan de lekkerste gerechten in een handomdraai op tafel.

9 x een snellere stofwisseling

Geef je stofwisseling een schop onder de kont en verbrand overtollig vet net wat sneller. Ga bijvoorbeeld ’s ochtends sporten (dat stimuleert de verbranding de rest van de dag, vooral als je een krachttraining doet) en neem daarna een koude douche (door de afkoeling maakt je lichaam bruin vet aan, wat glucose verbrandt). En vooral belangrijk: ontspan! Stress is de grootste vijand van je stofwisseling.

En verder…

gezond als student, de visgids en nog veel meer.

€ 4.99

Naar de winkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *