Gezond eten 2015/10: Goedkoop en gezond

Nu het weer omslaat, is het tijd om extra gezond gas te geven aan je voedingspatroon. Met de natte herfstmaanden in het vooruitzicht wordt het nog belangrijker om je lichaam zo sterk mogelijk te houden.

Portiegids

Eén van de grootste problemen van mensen met overgewicht is het in de hand houden van porties. In de portiegids laten we op een makkelijke en duidelijke manier zien hoeveel porties van koolhydraten, eiwitten, vetten en de rest je per dag nodig hebt. Jouw bord ligt nooit meer te vol (en honger zul je ook niet hebben).

Vis uit blik

Vis is gezond, maar de hoeveelheid vitamines en omega’s die erin zit, is bijna net zo hoog als de prijs. Vooral verse vis kan niet elke avond op het bord liggen. Vis uit blik is de beste oplossing: een stuk goedkoper, net zo gezond en ook erg lekker. We geven heerlijke recepten met onder andere tonijn en zalm. Onze favoriet: Quinoasushi met zalm.

9 x een betere weerstand

Werk nu alvast aan je weerstand, zodat je straks elke herfststorm kunt doorstaan. Dat is niet moeilijk en het kan nét het verschil maken tussen een lege neus en een loopneus. Lucht bijvoorbeeld regelmatig je slaapkamer om virussen en bacteriën de deur te wijzen. Met onze tips en trucs versla jij alle aanvallen van buitenaf.

Eten op budget

Voor grote families of arme studentjes is een gezond voedingspatroon niet makkelijk te bereiken. Het geld groeit niet zo hard op de rug als de bloemkolen of boerenkool uit de grond en vervelend genoeg zijn ongezonde fastfoodmaaltijden altijd nog goedkoper dan de meeste gezonde diners. Maar het kán wel. We laten je zien hoe je op een goedkope manier zo gezond mogelijk kunt leven.

En verder…

gehaktbrood, het eerste vaste voedsel voor je baby en nog veel meer.

€ 4.99

Naar de winkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *