Glutenvrij 2

Geen gluten en toch heerlijk eten? Met Glutenvrij is dat geen probleem! Wegens succes brengen we inmiddels de derde editie uit met 84 lekkere recepten. Van basisrecepten voor deeg tot de lekkerste baksels en alles ertussenin. Mis niets en duik die keuken in!

Glutenvrij deeg

Van brood tot de heerlijkste snacks en maaltijden, met de recepten van Glutenvrij hoef je niets te missen. Ook in deze uitgave staan basisrecepten voor filodeeg, bladerdeeg, zanddeeg en soesjesdeeg. Maak dus gerust die heerlijke quiche of ga de uitdaging aan en bouw een soesjestoren. Meer zin in brood? Van platbrood tot kruidig brood met parmezaan, er is voor ieder wat wils.

Voor elk moment

Nieuw in deze uitgave zijn de ontbijtrecepten. Niks lekkerder dan op zondagochtend de tafel vol te zetten met ham-croissants, pannenkoeken en muffins. Daarnaast staat het nummer weer vol hartige tussendoortjes, gezonde diners en feestelijke baksels.

Weet wat je eet

Nog een nieuwtje in deze editie: bij elk recept staan de voedingswaarden, de moeilijkheidsgraad en de bereidingstijd vermeldt. Zo kun je in een oogopslag zien of het recept voldoet als je een dieet volgt, of dat je het gerecht misschien beter tot het weekend kunt bewaren en toch voor de klaar-in-25-minuten maaltijd gaat.

En verder…

Beef Wellington, New York cheesecake, risottoballetjes, ontbijtmuffins, appelkruimeltaart, koffiefudge, cottage pie, champignontaartjes, bouillabaise, tarte tatin en nog veel meer gerechten om van te watertanden.

€ 5.95

Naar de winkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *