Het superdikke Party Hits Boek

Feest!

Welke feestelijke gelegenheid u ook viert, met dit superdikke Party Hits Boek heeft u altijd de juiste recepten in huis. Feestelijke hapjes, een lekker etentje voor vrienden en familie, hartige taarten, pronkstokken zoals mooi braadvlees en natuurlijk zoete verleidingen om mee af te sluiten. In dit boek hebben we de lekkerste party hits voor alle feesten en seizoenen voor u verzameld!

Genieten met gasten

Wanneer u gasten over de vloer krijgt, mag het ook op tafel feest zijn. Daarom hebben we in dit Party Hits Boek de fijnste en lekkerste buffetten voor u op een rijtje gezet. Zo bent u klaar in de keuken als de gasten komen en is er altijd genoeg voor iedereen. Ga voor een exotisch buffet, een feestelijk borrelbuffet, een romatische avond of een buffet speciaal voor de feestdagen.

Aan tafel!

Naast talloze kleine hapjes voor feestavonden, kunt u uw gasten met deze special ook verrassen feestelijke soepen, salades en complete maaltijden die u eenvoudig kunt bereiden. Wat denkt u van heerlijk vlees uit de oven? U doet de voorbereidingen, de oven doet de rest. En de hele tafel eet ervan. Voor kleine of grote gezelschappen, met deze party hits zit u altijd goed.

€ 9.95

Naar de winkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *