iCreate 70: Alles wat je kunt met Apple Music

iCreate 70 staat in het teken van Apple’s nieuwe muziekdienst Apple Music. Eindelijk is Apple’s antwoord op Spotify beschikbaar en kun je voor 10 euro per maand naar bijna de hele catalogus van iTunes luisteren. In deze iCreate leer je alles over hoe de dienst werkt. Daarnaast gingen we ook aan de slag met de nieuwste MacBook. Hoe presteert die in vergelijking met de MacBook Air en MacBook Pro? Je leest het in iCreate 70.

Alles wat je kunt met Apple Music

Cd’s of liedjes kopen is niet meer nodig; met Apple Music kun je voor een tientje per maand naar dertig miljoen nummers luisteren. Dat is echter slechts het topje van de ijsberg. Apple Music blinkt uit in persoonlijkheid: afspeellijsten worden op jouw smaak afgestemd en zijn samengesteld door mensen in plaats van door algoritmen. Hoe dat er allemaal uitziet en hoe het werkt, lees je in onze grote feature.

MacBook-koopadvies

Ieder schroefje in de MacBook is nieuw – het is in alle opzichten de Mac van de toekomst. Maar we zijn nu nog niet in de toekomst. Daarom de vraag: hoe bevalt de nieuwe MacBook in het nu? Is hij al de moeite waard om te kopen? Of zijn een MacBook Air of MacBook Pro de betere keus?

Geef je Mac, iPhone en iPad extra functies

Om je Mac en iOS-apparaten meer functies te geven, kun je programma’s en apps installeren. Sommige daarvan kunnen ook samenwerken met de rest van het systeem, dankzij zogeheten extensies. Wat extensies precies inhouden en welke toffe functies ze toevoegen, leer je in dit artikel.

Voeg ondertiteling toe aan films

Wij zijn gewend dat alle anderstalige films die we kijken ondertiteling hebben. Maar ook als een video – zelfgemaakt of gedownload – die niet heeft, kun je die met behulp van je Mac gemakkelijk toevoegen en zelfs bewerken. We laten zien hoe.

En verder …

… vind je in iCreate 70 nog een review van Apple Music en laten we zien hoe je een foto gedeeltelijk zwart-wit maakt met maskers. Daarnaast kun je aan de slag met workshops om onder andere je vakantiefoto’s te verbeteren, creatieve e-mails te maken met sjablonen en je muziekbibliotheek op te ruimen.

€ 8.99

Naar de winkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *