iCreate 71: iPhone 6s, nieuwe Apple TV en iPad Pro

Apple heeft weer eens groot uitgepakt. Tijdens de laatste keynote presenteerde het bedrijf maar liefst drie grote nieuwe producten: de iPhone 6s (Plus), een revolutionair nieuwe Apple TV en een grotere, professionele iPad Pro. Uiteraard lees je in iCreate 71 alles over deze nieuwe producten. Tevens demonstreren we alle nieuwe functies van iOS 9 in 21 workshopstappen en gaan we creatief aan de slag om karaokeliedjes en -filmpjes te maken.

iPhone 6s: De grootste update ooit

De iPhone 6s en 6s Plus zien (op een extra kleurtje na) precies hetzelfde uit als de 6 en 6 Plus, maar van binnen is alles anders. We durven wel te zeggen dat dit de grootste update ooit is voor een iPhone. Wat er allemaal anders is, lees je in ons uitgebreide feature.

Apple TV: revolutie voor de tv

De Apple TV is eindelijk zijn stempel ‘hobby’ kwijt. De nieuwe Apple TV heeft een compleet nieuwe interface, wordt bestuurd via een afstandsbediening met touchscreen en Siri, heeft een App Store en gaat de strijd aan met gameconsoles. In iCreate 71 lees je wat dit apparaat zo gaaf maakt en wat de enige grote tegenvaller is.

iPad Pro: de jumbo onder de tablets

Alle geruchten over een grotere iPad zijn waarheid geworden. Met de iPad Pro wil Apple een nieuwe doelgroep aanspreken: de professionele gebruiker. Met het nieuwe toetsenbord en de Pencil is de iPad Pro bijna een MacBook.

iOS 9 in 21 stappen

Naast alle nieuwe producten, is er ook iets nieuws waar iedereen met een ouder apparaat wat aan heeft: iOS 9. Dit besturingssysteem biedt weer veel leuke nieuwe functies. De belangrijkste laten we zien in 21 workshopstappen.

Maak zelf karaokefilms

Karaoke is leuk, maar niet van alle liedjes zijn 1-2-3 karaokeversies te vinden. Daarom maken we ze lekker zelf. We filteren de zang uit een liedje, zetten de karaokeversie in een filmpje, plakken de songtekst erin en streamen het eindresultaat naar de televisie. En zingen maar!

En verder …

… staat iCreate 71 weer boordevol tips en workshops voor Macs en iOS-apparaten. We gaan WhatsAppen via de Mac, gaan aan de slag met afspeellijsten in Apple Music, verkopen onze oude iPhone op Marktplaats, halen verwijderde bestanden uit iCloud terug en nog veel meer. Is er nog plaats voor reviews? Jazeker, onder andere de nieuwe iPod touch, een elektrische Harley-Davidson en de ‘échte’ Steve Jobs-biografie ‘De wording van Steve Jobs’.

€ 8.99

Naar de winkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *