koken & genieten 2015/09

September, lekker nazomeren. In de tuin is het nog even genieten met geglaceerde ham met maïs uit de oven, spitskoolsalade met spek-roomdressing en een kaneelrol met zelfgemaakte rozenbotteljam. En wanneer de eerste herfstdagen aanbreken, verheugen we ons op het driegangenmenu met geurige paddenstoelen, gevuld gevogelte en appeltjes uit de oven. Schuif gezellig aan!

Lekker nazomeren

Als de zon laag staat en door de verkleurde bomen schijnt, is het echt genieten in de tuin. Met dit nummer eet u er de lekkerste nazomergerechten bij zoals zelfgebakken brood, pompoensoep en een braadstuk van ham met maïs.

Uit de boomgaard

In september kunnen we de eerste appels weer uit de boom plukken. Warm, koud, zoet of hartig, appels zijn door hun veelzijdigheid altijd lekker. In dit nummer verwerken we ze in karbonade met appelkorst, hartig gevulde appel in bladerdeeg en zoete ravioli met appelvulling. En de pruimen dan? Daarvan maken we lekkere taarten.

Nieuw: onze beste huishoudtips

Vanaf deze maand vindt u in Koken & Genieten elke maand een pagina met handige en praktische tips en trucs voor in de keuken en op tafel. Oplossingen voor warmhouden, koelen, bewaren, groenten schoonmaken en ga zo maar door. Zo spaart u tijd, geld en energie.

En verder…

Hartige taarten: bakideeën met gehakt, zalm of ham zoals een gehakt-fetataart. Snelle steak-paprika of citroenroompasta in 30 minuten op tafel. Van mij, voor jou; de leukste zelfgemaakte eetcadeautjes om weg te geven. Fruitig nazomergebak van verse oogst uit het seizoen.

€ 2.99

Naar de winkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *