koken & genieten 2015/10

Oktober, de herfst is begonnen. Nu het buiten steeds sneller donker wordt, is er alle tijd om te experimenteren in de keuken. In Koken en Genieten deze maand lekkere stoofrecepten, langzaam gegaard vlees en warme soepen. Alleen al door de geur, loopt het water u in de mond. Ook de taarten zijn deze maand niet te versmaden. Probeer de pruimen-meringuetaart of de gevulde rozenbottelkoekjes, heerlijk bij een warm kopje thee.

Voor iedere dag

Gevulde ovenaardappel of groenteschotel met gehaktballen. Voor deze herfstige maand iedere dag weer heerlijke verwarmende gerechten om lekker van te genieten. Probeer ook het herfstpannetje met champignons en de koolvis met dilleremoulade. Als toetje een Schotse appeltrifle en de maaltijd is helemaal af.

Genieten zonder stress: stoven en garen op lage temperaturen

Biefstuk, braadvlees of eendenborst, u kunt lekker ontspannen terwijl ze langzaam in de oven garen tot een sappig stuk vlees. Geglaceerde procureur met vijgenjam en honingeend met kweepeer en sjalotjes zijn onze favorieten.

Pompoen

De pompoenen rollen in de herfst weer van het land en zijn volop verkrijgbaar. We geven vier variaties op de traditionele pompoensoep. Combineer met abrikozen gremolata, kokosmelk, pesto en appel. Pompoen smaakt bovendien heerlijk op de pizza. En probeer ook eens de pompoencake met chocolade topping. Van ons mag het altijd herfst blijven…

En verder…

De boerenkeuken met puur en biologisch vlees. Lekker zoet met weinig suiker: taarten en toetjes die letten op de lijn. Een tafel vol snacks voor de perfecte spelletjesavond: gehaktballetjes met sesamsaus, sandwichtaart met zalm en gevulde avocado-eitjes. Een herfstmenu met biefstuk en paddenstoelen-aardappelstrudel.

€ 2.99

Naar de winkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *