Photoshop Magazine 37: Beeldbewerken als een pro

Wil je sneller mooiere resultaten behalen in Photoshop? Of loop je telkens tegen dezelfde problemen aan? Dankzij onze 125 wereldtips haal je het beste in jezelf naar boven! De tips zijn geschikt voor Photoshop CC, Photoshop CS en Photoshop Elements.

Creatieve stap-voor-stapworkshops

Naast het maken van collages of het professioneel retoucheren van een portret kun je ook zelf creatief aan de slag gaan. Daarbij hoef je niet alles zelf te bedenken natuurlijk: wij maken bijvoorbeeld een urban design aan de hand van een stadsfoto, en combineren een foto van een kevertje met die van een Volkswagen Kever. Wil je met een blanco werkblad beginnen? Dan laten wij je stap voor stap zien hoe je een cartoon tekent, en zelfs een realistische keukentafel – helemaal in 3D!

Voor beginners en gevorderden

Als je nog veel hulp nodig hebt bij het leren beeldbewerken kunnen wij je helpen met onze beginnerspagina’s. In dit nummer kun je ontdekken hoe je make-up aanbrengt op een portretfoto, cartoons tekent met de Pen, hoe je een tattoo verwijdert en ook hoe je een unieke vlecht-techniek toepast op je foto.

€ 7.99

Naar de winkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *