Uitbesteden van tijdschriften uitgeven

 

Hoewel het internet veel overneemt van de offline tijdschriften blijft er nog altijd niets heerlijker dan lekker achterover op de bank te liggen met een tijdschrift in onze handen en een bakje koffie erbij. De vraag naar hoge kwalitatieve inhoudt neemt wel verder toe. Om te focussen op de inhoud zullen er vaak andere zaken moeten worden uitbesteed, zoals het uitgeven en drukken van de tijdschriften. Hieronder een aantal zaken om rekening mee te houden.

Houd hier rekening mee bij het uitbesteden van een tijdschrift uitgeven en drukken

Besluit jij om het drukken en het uitgeven van je tijdschrift uit te besteden in plaats van het zelf te regelen? Dan zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden.

  1. Besluit van welke bindwijze je gebruik wilt maken. Vaak worden tijdschriften geniet, maar het is ook mogelijk om deze te lijmen.
  2. Denk goed na over het papiersoort. Kijk welke er bij jouw tijdschrift past en probeer indien nodig verschillende papiersoorten van andere tijdschriften uit.
  3. Moet de voorkant van het tijdschrift van een ander papiersoort worden gemaakt dan de rest van het papier in het tijdschrift? Dan zijn er twee verschillende bestanden nodig voor het bedrijf dat het tijdschrift gaat drukken.
  4. Hoe ga je de distributie regelen? Veel bedrijven die het drukken en uitgeven regelen kunnen ook de gehele distributie verzorgen voor je.
  5. Denk na over alle andere speciale wensen waar het tijdschrift aan moet voldoen.

Uitgeven en drukken door Pumbo

Een bedrijf waar je het gehele proces aan kunt uitbesteden is Pumbo. Zij hebben veel ervaring met het uitgeven en drukken van tijdschriften en kunnen daarom voldoen aan veel verschillende behoeften van klanten. Op de website vind je alle mogelijkheden, maar voor speciale wensen is er direct contact op te nemen.

 

 

 

 

 

Geef een reactie